omos

Flytteforretningen FREDERIKSHOLM A/S er et gammelt,  velrenommeret firma, der har ydet professionel flytte- og transportservice til privat og erhverv siden 1923.

Vi tilbyder:

Pakning/udpakning

Flytning privat og erhverv

Transportservice

Bortkørsel af affald

Totalrydning/opkøb af dødsbo

Interne og eksterne flytninger

Salg og leje af flyttekasser og andet pakkemateriel

Deres opgave

Opbevaring i nyere, tyverisikrede lokaler

Ved opbevaring af dødsboer, tager vi os af kontakten med arvinger, kuratorer m.v.

Kort fortalt vi KAN tilbyde ALT

Service er hjørnestenen, som hele virksomheden er bygget op omkring. Vi påstår hverken at kunne løfte mere eller løbe hurtigere end andre flyttefirmaer, men vores erklærede målsætning er at yde en bedre service, og det er vores faste overbevisning, at det rent faktisk også er tilfældet. Dette ved vi fra de mange tilbagemeldinger fra vore tilfredse kunder. Firmaet lægger desuden stor vægt på en sober og venlig omgangstone.

Alle vore medarbejder bærer uniform med vort navn og logo, så de er let genkendelige, når de kommer ud på en opgave. Desuden har vore medarbejdere ry for at være både høflige og hjælpsomme samt altid at rydde op efter sig. En flytning er tit mere end bare at bære en tung ting fra et sted til et andet. Klædeskabet skal adskilles og samles, malerierne skal hænges op, og det kongelige skal pakkes forsvarligt; alt dette har vi selvfølgelig kvalificerede medarbejdere til. Hvad end opgaven er, bare sig frem for:

 

Vi tager alt som en udfordring, og mener, at der findes ingen problemer, kun opgaver!

 • Flytteforretningen FREDERIKSHOLM

  Herstedøstervej 25
  2620 Albertslund

  tel: +45

  cvr: 26100763

  e-mail: jj@Frederiksholm.dk

  www.Frederiksholm.dk

FLYTNINGERHVERV
PAKNING
Opbevaring
dødsbo